​Udskiftning af vinduer og døre betaler sig

​Er husets vinduer eller døre blevet utætte, gamle og nedslidte, og trænger de til at blive skiftet ud? Så står vi hos Bartnik Byg som tømrer klar til at foretage en professionel reparation eller udskiftning af vinduer og døre til en attraktiv pris.

Vi tilbyder blandt andet montering af vinduer og døre for kunder i Tørring, Vejle, Horsens og andre omkringliggende områder samt i hele Midtjylland.

Vi har et stort fokus på at tilbyde kvalitetsløsninger, der samtidig også er energivenlige.

Fordele ved at foretage en udskiftning af vinduer og døre

Alt afhængigt af standen på dine nuværende vinduer og døre er der rigtig mange gode grunde til at udskifte dem. Er dørene eller vinduerne utætte, kan det nemlig hurtigt vise sig at være en rigtig god investering.

Øg husets værdi og få et bedre indeklima

Både nye vinduer og nye døre kan øge husets værdi. Det skyldes blandt andet, at de fleste boligkøbere ved, at det er en forholdsvis stor økonomisk post, og det kan også være med til at gøre huset mere salgsbart, hvis det skal sælges. Derudover giver nye vinduer og døre også et bedre indeklima, hvis de gamle har været utætte.

Spar penge på varmeregningen

Er de nuværende døre og vinduer utætte eller eksempelvis med ældre termoruder, kan der spares rigtig mange penge på varmeregningen ved at udskifte dem. Her vil en udskiftning af vinduer og døre være en investering, der hurtigt tjener sig selv hjem.

Giv huset et nyt look

Er husets vinduer eller døre nedslidte? Så kan en udskiftning være en rigtig god måde at give huset et nyt og opdateret look på.

Vi anvender kvalitetsvinduer i træ/alu

Når vi udskifter vinduer, anvender vi altid kun kvalitetsvinduer i de bedste materialer. Det er blandt andet træ-/alu-vinduer, som kan holde i rigtig mange år.

Der findes rigtig mange forskellige løsninger, og vi hjælper selvfølgelig med at afdække, hvad dit behov er. Der findes for eksempel vinduer, der afskærmer for lyd, hvis du bor ud til en vej.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores pris på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, og hvad du har af ønsker til udseende og materialer.

Kontakt os på telefon: 21 79 53 72 eller skriv til vores e-mail: info@bartnik-byg.dk og hør mere eller få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Nye vinduer og facadebeklædning - Ølholm

Bliv kontaktet omkring ​energirådgivning

Vi råder over et bredt netværk af hændværkere, ingeniører og rådgivere, som står klar til at hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt Bartnik Byg

Bartnik Byg v/ Torben Bartnik

Hjortsvang Kærvej 18

7160 Tørring

​Tlf.: 21795372

E-mail: info@bartnik-byg.dk

CVR: 34570671

Energistyrelsen

Tryg Forsikring - dækker Europa

Tlf: 33 92 67 00
ens@ens.dk
CVR-nr.: 59 77 87 14

Bartnik Byg v/ Torben Bartnik -  professionel energirådgivning siden 2012