Energimærkning af huse

- ved salg og nybyggeri.

Ved salg af din bolig skal der udføres en lovpligtig energimærkning.

Der skal desuden udarbejdes et energimærke ved nyopførte bygninger til beboelse, hvis denne er minimum 60 m2. Energimærkning af huse er en opgave som vi har stor erfaring med, og er altid klar til at hjælpe dig.

Boligen mærkes med et energimærke på en skala der går fra A til G, med G som det ringeste. I en færdig energimærkningsrapport gives der forslag til forbedringer, som på sigt kan spare dig som husejer, for en stor energiregning.

Energimærkning ved salg

Når vi foretager energimærkning af huse der skal sælges, vurderer vi ud fra boligens samlede energiforbrug.

Udfra det energiforbrug, og særskilte vurderinger af hver eneste bygningsdel får I tildelt et energimærke og vi angiver besparelsesforslag der enten vil være rentabelt at udføre med det samme, eller i forbindelse med en renovering.

Nybyggeri

Ved nybyggeri gennemgår energikonsulenten ejendommen, og sammenligner med det materiale der har givet basis for en byggetilladelse, for at sikre at bygningens standard lever op til det energimærke der er ansøgt om.

Gyldighed på en energimærkning

Et energimærke har en gyldighed på 7 eller 10 år. Gyldighedsperioden for energimærkning bestemmes udfra mængden af rentable forslag til energiforbringer. Energimærket for et ældre hus med rentable forslag til forbedringer har kortere gyldighed end end nyere hus uden forslag til forbedringer.​

Priser på energimærkning af huse ved nybyggeri og salg

​Uden bygningsgennemgang

1.000 kr.​

Boliger mellem 0-99 m2

4.000 kr.

Boliger mellem 100-200 m2

4.800 kr.

Angivne priser er inkl. moms.

Priserne for et energimærke gælder for en bygning af standard kompleksitet. (Uden flere tilbygninger og mange forskellige typer bygningsdele)​ Ved bygninger over 200 m2, eller af en høj kompleksitet, aftales prisen på energimærkning nærmere.

Få et uforpligtende tilbud

Bartnik Byg er altid klar til at give et uforpligtende tilbud på energimærkning af huse. Du kan blot sende en mail til info@bartnik-byg.dk med adressen på gældende ejendom, og oplyser om der foreligger tegningsmateriale over boligen, så sender Bartnik Byg et uforpligtende tilbud inden 24 timer.

Vi holder til omkring Tørring ved Vejle og Horsens men vi udfører opgaver i en stor del af Syd- og Midtjylland. Ring til os og tag en snak om, hvordan vi kan hjælpe med et energimærke til et nybyggeri eller med energimærkning ved salg af bolig. Vi kan fanges på telefon 

21 79 53 72.

Bliv kontaktet omkring ​energirådgivning

Vi råder over et bredt netværk af hændværkere, ingeniører og rådgivere, som står klar til at hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få udarbejdet en tilstandsrapport

​I forbindelse med udarbejdelse af en tilstandsrapport gennemgår vi bygningen for synlige skader eller tegn på skader. Dernæst gennemgår en bygningssagkyndig fra Bartnik Byg bygningen grundigt og beskriver, tegn på skader, synlige skader og forhold der giver risiko for skader i en tilstandsrapport.

Læs mere om tilstandsrapporter

​Kontakt Bartnik Byg

Bartnik Byg v/ Torben Bartnik

Hjortsvang Kærvej 18

7160 Tørring

​Tlf.: 21795372

E-mail: info@bartnik-byg.dk

CVR: 34570671

Energistyrelsen

Tryg Forsikring - dækker Europa

Tlf: 33 92 67 00
ens@ens.dk
CVR-nr.: 59 77 87 14

Bartnik Byg v/ Torben Bartnik -  professionel energirådgivning siden 2012