Tømrerfirma der har fokus på solidt og æstetisk håndværk

Vi står for det gode håndværk.

Skal du bruge et tømrerfirma, der lægger vægt på at udføre håndværk i højeste kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Hos tømrerfirma Bartnik Byg står vi nemlig for det gode, solide og æstetiske håndværk. Her er kvalitet et kendetegn, der går igen i alt fra rådgivning og projektering til service og alle aspekter af vores tømrerarbejde.

Vi har et stort fokus på at tilbyde energirigtige løsninger og energimærkning. Derudover er det meget vigtigt for os at have tilfredse kunder, og derfor lægger vi blandt andet vægt på at have en tæt dialog med kunderne under hele forløbet og på at overholde vores aftaler.

Vores tømrefirmas arbejdsområder inden for tømrer- og snedkerfaget

Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget for både private og erhverv i blandt andet Tørring, Vejle, Horsens og hele Midtjylland. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Ved større byggeopgaver kan vi stå for hele entreprisen.

Kontakt vores tømrerfirma og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores forskellige arbejdsområder, eller hvis du kunne tænke dig at få en konkret pris på lige netop din opgave.

Kontakt os og fortæl os om opgaven – så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Ring til os på telefon: 21 79 53 72 eller skriv til vores e-mail: info@bartnik-byg.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Før og efter billede af en totalrenovering af et stuehus til en landejendom​​

Ny lukket egetræstrappe med hvide stødtrin og muret vange

Bliv kontaktet omkring ​energirådgivning

Vi råder over et bredt netværk af hændværkere, ingeniører og rådgivere, som står klar til at hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få udarbejdet en tilstandsrapport

​I forbindelse med udarbejdelse af en tilstandsrapport gennemgår vi bygningen for synlige skader eller tegn på skader. Dernæst gennemgår en bygningssagkyndig fra Bartnik Byg bygningen grundigt og beskriver, tegn på skader, synlige skader og forhold der giver risiko for skader i en tilstandsrapport.

Læs mere om tilstandsrapporter

​Kontakt Bartnik Byg

Bartnik Byg v/ Torben Bartnik

Hjortsvang Kærvej 18

7160 Tørring

​Tlf.: 21795372

E-mail: info@bartnik-byg.dk

CVR: 34570671

Energistyrrelsen

Tlf: 33 92 67 00
ens@ens.dk
CVR-nr.: 59 77 87 14

Bartnik Byg v/ Torben Bartnik -  professionel energirådgivning siden 2012